Om Valmar Scandinavia

Valmar_gelato_pears

Vår maskinpark - din guldgruva!

Se vår maskinpark som din trädgård där vi på Valmar Scandinavia är glassiga nog att kalla oss trädgårdsmästare. Vi tycker om kunder med höga förväntningar och vet vilka verktyg som krävs för att skapa glass i toppklass.

Bästa resultatet är guld värt.

Precision, ambition och passion är Valmar Scandinavia i ett nötskal, våra ledord, vår trygghet och vår grundbult. De ger bäst kvalité helt enkelt. Nyfikenhet och utmaningar driver oss till att alltid prestera på topp därför tycker vi det är kul att vara bäst när det gäller. Vi vill att vår maskinpark ska bli din guldgruva. Vi vill utvecklas med dig, kom till oss. Lev loppan i vår glass-skola låt oss göra glass,(gelato) tillsammans. Testa olika maskiner och modeller så pratar vi om vilken maskinpark som passar dig som handen i handsken. Ge oss dina visioner och tillsammans förverkligar vi dina drömmar.

Valmar Gelato

Tillsammans är vi unika

Valmar Scandinavias styrka är det breda produktutbudet där vi tillsammans med våra återförsäljare levererar för dina specifika ändamål.

En början på en tradition

Valmar Scandinavia har bidragit med en början på en tradition – tillverkning av äkta italiensk glass i Sverige och i hela Norden! Även om vi förstår att en resa till Italien är lockande så tyckte vi på Valmar att de italienska gelato-mästarna också skulle få se en del av världen. I dag har vi därför en glassakademi för den som vill utveckla sitt hantverk, där vi erbjuder sköna inspirationsdagar och utmanande utbildningar för både nybörjare och redan invigda. Allt för att du ska kunna tillverka din glass på bästa sätt.

Glassfrysare Valmar med glass

Vad våra kunder tycker

Limhamns Glassmejeri, MalmöEva & Bengt Rosén
Read More
"Vi är helnöjda med samarbetet med Valmar, från planering och uppstart till vidareutvecklingen av vårt glassmejeri. Vi känner oss trygga med Valmars kompetens, service och feedback."
Stikki Nikki, StockholmNicole Emson
Read More
”Valmar/Repro är en grym One-stop-shop! Från Dag 1 har jag upplevt en genuin relation och fått hjälp med allt från uppstart och rådgivning till utveckling och service. Djup kunskap om glassmaskiner och allt runt omkring. Och kanske viktigast av allt - snabb respons och support!”
St Jakobs Glass, MalmöMattias & Marina Mårtensson
Read More
”Valmar har med all sin kunskap och sina professionella kontakter öppnat upp en ny värld för oss. I detta betyder pålitlighet väldigt mycket – vi har alltid känt oss trygga med service och rådgivning. Dessutom är det ett roligt samarbete, här känns relationen personlig, inte som om man vore en kund i mängden.”

Offertförfrågan

Fyll i formuläret så återkommer vi